Штих, Анна ЄвгеніївнаДубковецький, Ігор Володимирович2024-10-232024-10-232023Штих, А. Вплив співвідношення потужностей зовнішнього конвективного нагрівача та терморадіаційних генераторів на органолептичні та фізико-хімічні показники яблучних снеків / А. Штих, І. Дубковецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 151–152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45119За результатами експериментальних досліджень можна рекомендувати для виробництва яблучної сировини, зокрема снеків співвідношення конвективної теплоти до теплоти терморадіації 1 до 1,5…2. Менша кількість терморадіації призводить до збільшення тривалості сушіння і впливає на колір продукції та погіршує органолептичні властивості.According to the results of experimental studies, it can be recommended for the production of apple raw materials, in particular, the ratio of convective snacks heat to the heat of thermoradiation 1 to 1.5...2. Less thermal radiation leads to an increase in the duration of drying and affects the color of the products and worsens them organoleptic properties.ukкафедра процесів і апаратів харчових виробництвтерморадіаційно-конвективне сушінняяблучні снекиthermoradiation-convective dryingapple snacksВплив співвідношення потужностей зовнішнього конвективного нагрівача та терморадіаційних генераторів на органолептичні та фізико-хімічні показники яблучних снеківThesishttps://orcid.org/0000-0002-3403-6103