Пристрій для фасування в'язких продуктів у ємності (Патент на корисну модель № 55315) - Тищенко, Євген Олександрович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович (My University, 2010)
Пристрій для фасування в'язких продуктів у ємності, який містить корпус, дозатор, що складається із циліндра, з розташованим у ньому проградуйованим поршнем, патрубків підведення і відведення продукту, який відрізняється тим, що дозатор додатково містить один циліндр з проградуйованим поршнем з пневматичною системою керування, яка містить пневмоциліндр з прохідним штоком, що містить подовжену різьбу, поворотний клапан і поворотний пневмоциліндр. Device for packing viscous products in containers, which comprises a housing, the dispenser consisting of a cylinder located on it pro graded piston nozzles deliver and remove the product, characterized in that the dispenser further comprises a cylinder with a piston prohraduyovanym air management system that includes passage of Pneumatic rod comprising an elongated thread, rotary valve and rotary actuators.
Keywords: пристрій; device; фасування; packing; ємність; containers; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки