Власенко, Лідія ОлександрівнаКадура, Євгеній Олександрович2016-08-032016-08-032015Власенко, Л. О. Особливості використання робастних систем для технологічних комплексів харчової промисловості (огляд) / Л. О. Власенко, Є. О. Кадура // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23833З аналізу функції чутливості можна зробити висновок, що на частотах, де модуль її малий, буде малим і вплив змін параметрів об'єкта на передатну функцію замкненої системи, а, отже, і на запас стійкості. An analysis of the sensitivity function can conclude that at frequencies where its small module will be small and the effect of changes in the parameters object to the transfer function of a closed system, and, consequently, to supply resistance.uk-UKкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкатехнологічні комплексихарчова промисловістьробастні системиtechnological complexesFood Industryrobust systemОсобливості використання робастних систем для технологічних комплексів харчової промисловості (огляд)Other