Особливості формування і розподілу прибутку малого підприємства - Черемшук, Марія Миколаївна; Григорців, Михайло Володимирович (My University, 2016)
У статті розглянуто поняття «прибутку», визначено сутність формування прибутку малого підприємства. Досліджено механізм формування і розподілу прибутку підприємства. Розглянуто особливості, що впливають на формування та розподіл прибутку.. The article discusses the concept of " profit", the essence of formation of profit small business. Study the mechanism of formation and distribution of profits. The features that influence the formation and distribution of income.
Keywords: кафедра економіки і права; прибуток; формування прибутку; розподіл прибутку; управління формуванням прибутку; учасники розподілу прибутку; profit; income formation; profit sharing; management formation of profit; participants profit distribution