Костючок, Неля ВікторівнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2016-06-222016-06-222016Костючок, Н. В. Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / Н. В. Костючок, В. В. Шутюк, В. П. Василів/ Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С. В., 2016. – Вип. 2, Т. 2. – С. 26–28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23700В роботі розглянуті технологію отримання сухого екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів екстрагування топінамбура під вакуумом та сушіння екстракту топінамбура на розпилювальній сушарці.uk-UKтопінамбурекстрактсушіннятопинамбурэкстрактсушкаJerusalem artichokesextractdryingкафедра технології консервуванняДослідження теплових процесів отримання сухого екстракту топінамбураArticle