Дослідження теплових процесів отримання сухого екстракту топінамбура - Костючок, Неля Вікторівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2016)
В роботі розглянуті технологію отримання сухого екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів екстрагування топінамбура під вакуумом та сушіння екстракту топінамбура на розпилювальній сушарці.
Keywords: топінамбур; екстракт; сушіння; топинамбур; экстракт; сушка; Jerusalem artichokes; extract; drying; кафедра технології консервування