Страшинська, Лариса Володимирівна2014-03-212014-03-212009Страшинська, Л. В. Нарощування інноваційного потенціалу як фактор стратегічного розвитку підприємств продовольчого ринку / Л. В. Страшинська // Розвиток продуктивних сил України: від В.І. Вернадського до сьогодення : матеріали ювілейної міжнар. наук. конф. – К.: РВПС України НАН України, 2009. – С. 156-159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13346Обгрунтовано необхідність переходу галузей харчової промисловості на інноваційний шлях розвитку, визначено сутність інноваційного потенціалу, методичні підходи щодо рівня його оцінки та ефективність використання в галузі. The necessity to move food industry in innovation way of development, the essence of innovation potential, methodological approaches to the evaluation of its use and effectiveness in the fieldotherінноваційний потенціалпродовольчий ринокінноваційна діяльністьфінансове забезпеченняinnovation capacityfood marketinnovationfinancial supportкафедра маркетингуНарощування інноваційного потенціалу як фактор стратегічного розвитку підприємств продовольчого ринку