Виховна робота наставника академічної групи - Пенчук, Юрій Миколайович (My University, 2013)
Професійно-моральна культура не з’являється сама по собі, її необхідно виховувати, впроваджувати у свідомість молоді. І в цьому процесі провідну роль відіграє наставник академічної групи — перша людина, викладач і старший товариш, з яким стикаються колишні абітурієнти, які стали студентами першого курсу. Professional moral culture does not appear by itself, it is necessary to educate, introduce into the consciousness of the youth. And in the process leading role played by academic mentor group - the first person senior teacher and friend, faced former applicants who were first-year students.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; upbringing work; students; mentor; виховна робота; студенти; наставник