Інноваційний підхід до організації сніданку в рекреаційних готелях - Скрибченко, Анастасія Вікторівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2019)
Стаття присвячена новітньому підходу до організації харчування під час сніданку в рекреаційних готелях. Проаналізовано хімічний склад основних страв меню розширеного континентального сніданку та найбільш поширених в Україні видів мікрогріну. Обґрунтовано збагачення основних страв розширеного континентального сніданку мікрогріном, як джерела фізіологічно важливих для організму людини нутрієнтів. Наведено доцільність вирощування мікрогріну в автоматизованих контейнерах на території готелю.
Keywords: здоровий спосіб життя; раціональне харчування; мікрогрін; поживні речовини; healthy lifestyle; rational nutrition; microgreens; nutrients; кафедра готельно-ресторанної справи