Скрибченко, Анастасія ВікторівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2020-02-272020-02-272019Інноваційний підхід до організації сніданку в рекреаційних готелях / А. В. Скрибченко, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Modern scientific researches. – Minsk, Belarus : Yolnat PE, 2019. – Issue № 10, Part 2. – S. 140–150.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30868Стаття присвячена новітньому підходу до організації харчування під час сніданку в рекреаційних готелях. Проаналізовано хімічний склад основних страв меню розширеного континентального сніданку та найбільш поширених в Україні видів мікрогріну. Обґрунтовано збагачення основних страв розширеного континентального сніданку мікрогріном, як джерела фізіологічно важливих для організму людини нутрієнтів. Наведено доцільність вирощування мікрогріну в автоматизованих контейнерах на території готелю.otherздоровий спосіб життяраціональне харчуваннямікрогрінпоживні речовиниhealthy lifestylerational nutritionmicrogreensnutrientsкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційний підхід до організації сніданку в рекреаційних готеляхArticle