Михайленко, ЛінаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-222019-04-222018Михайленко Л. Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу /Л. Михайленко, А. Башта // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р.– С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29026Враховуючи хімічний склад плодів інжиру та агрусу, запрпоновано їх використання у виробництві пастили, що дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити антиоксидантні та радіопротекторні властивості, надати готовому виробу оздоровчих властивостей.Taking into account the chemical composition of the fruits of figs and gooseberries, their use in the production of marshmallow is envisaged, enabling it to be enriched with biologically active substances, to increase the antioxidant and radioprotective properties, to provide the finished product with the healing properties.uk-UKпюре інжирупюре агрусупастилаоздоровчі продуктиpuree figsgooseberry pureemarshmallowhealthy productsкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусуThesis