Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу - Михайленко, Ліна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2018)
Враховуючи хімічний склад плодів інжиру та агрусу, запрпоновано їх використання у виробництві пастили, що дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити антиоксидантні та радіопротекторні властивості, надати готовому виробу оздоровчих властивостей.Taking into account the chemical composition of the fruits of figs and gooseberries, their use in the production of marshmallow is envisaged, enabling it to be enriched with biologically active substances, to increase the antioxidant and radioprotective properties, to provide the finished product with the healing properties.
Keywords: пюре інжиру; пюре агрусу; пастила; оздоровчі продукти; puree figs; gooseberry puree; marshmallow; healthy products; кафедра технології оздоровчих продуктів