Відновлення та оцінка атрактора на основі часових рядів роботи брагоректифікаційної установки - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2006)
Розглядаються задачі оцінки поведінки брагоректифікаційної установки на основі аналізу часових рядів змінювання технологічних параметрів. The tasks of estimation of conduct of the bragorektifikaciynoy setting are examined on the basis of analysis of sentinel rows of treason of technological parameters.
Keywords: поведінка об’єкта управління; часові ряди; time series; conduct of management object; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка