Комерційна діяльність - Сінгаєвський, Ігор Олегович; Розумей, Світлана Борисівна; Гаврилова, Тетяна Василівна; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2009)
В конспекті лекцій представлений навчальний матеріал дисципліни «Комерційна діяльність». Завданням курсу є надання теоретичних знань та практичних навичок щодо організації комерційної діяльності на підприємстві; оформлення комерційних договірних відносин; здійснення комерційної діяльності на промисловому ринку, ринках товарів та послуг, нерухомості, цінних паперів, інтелектуальних продуктів та інформаційних технологій. In Lecture notes presented course material subject "Commercial Activity". The aim of the course is to provide theoretical knowledge and practical skills in business organizations in the enterprise, design of commercial contractual relationships; commercial activity in the industrial market, markets for goods and services, real estate, securities, intellectual products and information technology.
Keywords: комерція; commerce; оптовий продаж; wholesale; роздрібний продаж; retail; посередники; intermediaries; кафедра маркетингу