Міжгалузева школа в харчовій промисловості України - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2009)
Висвітлено проблеми формування кадрового потенціалу. Розглянуто рівень підготовки випускників вищих навчальних закладів. Описано цілі та завдання міжгалузевої школи. Зазначені перелік потенційно вирішених питань. The problems of the formation of human resources. Considered level of university graduates. We describe the goals and objectives of inter-school. The list of potentially outstanding issues.
Keywords: управління; міжгалузева школа; харчова промисловість; кадровий потенціал; human resources management; interdisciplinary school; food processing; кафедра економіки праці та менеджменту