Біохімічні показники анаеробного активного мулу тваринницьких ферм - Левандовський, Леонід Вікторович; Левітіна, Наталія Володимирівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Куценко, Наталія (My University, 2004)
Охарактеризовано фактори, що регулюють ферментативну активність: температура, рН, концентрація субстрату і ферменту тощо. Досліджені ферментативні активності мікрофлори активного мулу тваринницьких ферм, які можна використати як критерій оцінки технологічного процесу. We characterize the factors that regulate the enzymatic activity: temperature, pH, concentration of substrate and enzyme, etc. Investigated the enzymatic activity of activated sludge microorganisms livestock farms, which can be used as a criterion for evaluating the process.
Keywords: ферментативна активність; метанова ферментація; активний мул; methane fermentation; activated sludge; enzymatic activity; кафедра екології та екоменеджменту