Левандовський, Леонід ВікторовичЛевітіна, Наталія ВолодимирівнаБублієнко, Наталія ОлександрівнаКуценко, Наталія2012-10-022012-10-022004https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3146Охарактеризовано фактори, що регулюють ферментативну активність: температура, рН, концентрація субстрату і ферменту тощо. Досліджені ферментативні активності мікрофлори активного мулу тваринницьких ферм, які можна використати як критерій оцінки технологічного процесу. We characterize the factors that regulate the enzymatic activity: temperature, pH, concentration of substrate and enzyme, etc. Investigated the enzymatic activity of activated sludge microorganisms livestock farms, which can be used as a criterion for evaluating the process.otherвідходи тваринницьких фермферментативні активностіметанова ферментаціяанаеробний активний мулwaste of livestock farmsmethane fermentationanaerobic activated sludgeenzymatic activityкафедра екологічної безпеки та охорони праціБіохімічні показники анаеробного активного мулу тваринницьких ферм