Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів - Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2008)
У статті йдеться про розроблення харчових концентратів з підвищеними технологічними показниками на основі продуктів перероблення курячого яйця і молокопродуктів. The article deals with the development of food concentrates with high performance technology based products processing egg and milk.
Keywords: білки; гідроколоїди; яєчні продукти; proteins; hydrocolloids; egg products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів