Економічна додана вартість (EVA) та її вплив на вартість підприємства - Климаш, Наталія Іванівна (My University, 2020)
Важливим критерієм сталого розвитку підприємства є його вартість, оскільки вона відображає сукупну характеристику фінансових показників діяльності підприємства та інтересів різних учасників ринкових відносин. Все більшої актуальності набуває розрахунок економічної доданої вартості підприємства (EVA – Value based management).
Keywords: додана вартість; вартість підприємства; вартісно-орієнтоване управління; кафедра фінансів