Рішення транспортної задачі на графах засобами MS Excel - Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2015)
Розглянуто ефективне розв’язування задачі оптимізації на графах з використанням надбудови MS Excel «Пошук рішення». Considered an effective solution to the optimization problem on graphs using MS Excel add-ins "Finding solutions".
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; теорія графів; математична модель; задача пошуку мінімального маршруту; graph theory; mathematical model; problem of finding the shortest route