Моделювання процесу перевантаження виробів циліндричної форми - Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Хваста, Мирослав Михайлович; Бут, Сергій Анатолійович (My University, 2010)
На основі математичної теорії тертя розроблена модель взаємодії вантажів за випадку контактування їх з опорними рухомими і нерухомими площинами по дугах кіл з врахуванням співвідношень кінематичних і силових параметрів. On the basis of mathematical theory of friction the model of co-operation of loads is developed for the case of contact them with supporting mobile and immobile planes on the arcs taking into account correlations of kinematics and power parameters.
Keywords: накопичувальний пристрій; перевантажувальний пристрій; storage device; reloading device; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки