Структурні та морфологічні особливості нанорозмірних електролітичних композитів W|WC|C - Кулешов, Сергій Володимирович; Новоселова, Інесса Аркадіївна (My University, 2017)
The work presents the results of the investigation of the chemical and phase compositions, morphological and structural features of composite W|WC|C carbon nanomaterials obtained by electrolysis in chloride melts under the excess pressure of carbon dioxide at temperatures of 550 – 850 °C. У роботі представлені результати дослідження хімічного і фазового складів, морфологічних і структурних особливостей вуглецевих композитних W|WC|C наноматеріалів, отриманих електролізом хлоридних розплавів під надлишковим тиском вуглекислого газу при температурах 550–850 °С.
Keywords: electroreduction; molten salts; electrochemical synthesis; carbon nanomaterials; nano-sized powders of tungsten carbides; електровідновлення; розплави солей; електрохімічний синтез; вуглецеві наноматеріали; нанорозмірні порошки карбіду вольфраму