Особливості бюджетування в агрохолдингах - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Охарактеризовано процес бюджетування у сільському господарстві. Досліджено особливості діяльності фінансово-економічної служби а аграрних холдингах. Запропоновано удосконалення фінансової системи управління у вертикально інтегрованих підприємствах

The budgeting process in agriculture is characterized. The peculiarities of the activity of the financial and economic service in agrarian holdings were studied. It is proposed to improve the financial management system in vertically integrated enterprises
Keywords: фінансова структура; хрономентаж; оплата праці; бюджетування; контролінг; менеджмент; фінансова система управління; прибуток; рентабельність; кафедра економіки і права; financial structure; timing; salary; budgeting; controlling; management; financial management system; profit; profitability