Швайко, Роман ВасильовичКириченко, Оксана ВасилівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2021-05-202021-05-202021Швайко, Р. Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертів / Р. Швайко, О. Кириченко, У. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 319.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34035Безвідходні технології з максимальним використанням корисних компонентів, що входять до складу вторинної молочної сировини є актуальним для харчової промисловості.otherмолочна сироваткадесертикафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертівArticle