Чіхрай, Вікторія Ігорівна2024-09-102024-09-102024Чіхрай, В. І. Дослідження використання пшоняної крупи в технології хлібобулочних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Дрогобич Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чіхрай Вікторія Ігорівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2024. – 127 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44843ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпшоняна крупасуха пшенична клейковинааскорбінова кислотавироби оздоровчого призначенняДослідження використання пшоняної крупи в технології хлібобулочних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Дрогобич Львівської областіOther