Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2014-03-202014-03-202013Кишенько, І. І. Перспективи використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в складі шинкових виробів / І. І. Кишенько // Харчова наука і технологія. - К.: НУХТ, 2013. - C. 76-80https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13277Проаналізовано сучасні тенденції щодо використання вторинної м'ясної сировини для вирішення проблеми білкового дефіциту та встановлено можливість отримання шинкових виробів з виробів з високою біологічною цінністю, що дозволить в умовах виробництва здійснювати підбір таких варіантів рецептур, які не тільки б знижували, а в окремих випадках підвищували амінокислотну збалансованість виробів. Analysis of current trends in the use of secondary raw meat to solve the problem of protein deficiency and has a possibility of shynkovyh products with products of high biological value , which will perform in a production environment the selection of variants of recipes that will not only be reduced, and in some cases increased amino acid balance products.otherмодельні м'ясні системитехнологіябілковий дефіцитбілково-жирова емульсіяsystems technologyprotein deficiencyprotein-fat emulsion model meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в складі шинкових виробівArticle