Амаріца, Євген ІллічКошова, Валентина Миколаївна2016-06-212016-06-212016Амаріца, Є. Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини (пряно – ароматичної) / Є. Амаріца, В. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23666Настої з пряно-ароматичної сировини, як кардамон та кориця, можуть використовуватися для покращення смакових властивостей та харчової цінності пива. Infusions of aromatic raw materials like cardamom and cinnamon can be used to improve the taste characteristics and nutritional value of beer.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстватехнологія пиванетрадиційна сировинакардамонкоричник цейлонськийкорицянастоїbeer technologyalternative raw materialscardamomcinnamomum ceylon cinnamoninfusionsУдосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини (пряно – ароматичної)Other