Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини (пряно – ароматичної) - Амаріца, Євген Ілліч; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2016)
Настої з пряно-ароматичної сировини, як кардамон та кориця, можуть використовуватися для покращення смакових властивостей та харчової цінності пива. Infusions of aromatic raw materials like cardamom and cinnamon can be used to improve the taste characteristics and nutritional value of beer.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; технологія пива; нетрадиційна сировина; кардамон; коричник цейлонський; кориця; настої; beer technology; alternative raw materials; cardamom; cinnamomum ceylon cinnamon; infusions