Впровадження нового міжнародного стандарту з управління охороною праці - Ворона, Катерина; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2017)
Проведено дослідження нового міжнародного стандарту ISO 45001:2016 з метою вивчення та подальшого використання на підприємствах харчової промисловості, який був опублікований у березні 2016 року та повинен замінити нині діючий стандарт ДСТУ ОНSAS 18001:2010 «Системи управління гігієною та безпекою праці. Вимоги». A study of the new international standard ISO 45001: 2016 in order to study and subsequent use in the food industry, which was published in March 2016 and should replace the current standard ISO ONSAS 18001: 2010 "Systems management health and safety. Requirements."
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; міжнародний стандарт; харчова промисловість; occupational health; international standard; food industry