Вибір тканин для фільтрування гідролізату, одержаного із пшениці - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович (My University, 2006)
Досліджено основні фільтрувальні тканини з метою їх вибору для фільтрування гідролізату, одержаного із пшениці. Встановлено, що синтетичні тканини забезпечують необхідні технологічні показники при фільтруванні крохмальних гідролізатів, вибрано найбільш ефективні з них. The basic filter fabric are researched for their selection for filtering the hydrolyzate derived from wheat. Found that synthetic fabrics provide the necessary technological parameters for filtering starch hydrolysates, chosen the most effective ones.
Keywords: швидкість фільтрування; гідролізат; фільтрувальна тканина; каламутність фільтрату; filtration rate; hydrolyzate; filter fabric; filtrate turbidity; кафедра технології оздоровчих продуктів