Гребельник, Оксана ПетрівнаГуць, Віктор СтепановичСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-07-062012-07-062003Гребельник, О. П. Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертів / О. П. Гребельник, В. С. Гуць, Т. А. Скорченко // Молочна промисловість. – 2003. - № 3(6). - С. 46-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2080Визначено залежність між вмістом рослинних наповнювачів та цукрозамінників та структурно-механічними властивостями молочних десертів. Досліджено показники пінозбитості, піностійкості, вологоутримуючу здатність та органолептичні показники сухих десертних сумішей, які використовуються у технології розроблених молочних коктейлів.It was detected the dependence between the content of fillers, sweeteners and structural, mechanical properties of dairy desserts. Investigated such parameters as a pen, the pen stability, moisture capacity and organoleptic of dry dessert mixes, which are used in the developed technologies of milkshakes.otherдесерткоктейльсухі десертні сумішіструктурно-механічні показникипудингdessertcocktaildry dessert mixespuddingsstructural and mechanical performanceкафедра екології та екоменеджментукафедра економіки праці та менеджментуВплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертівArticle