НАССР в закладах ресторанного господарства - Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2020)
Ефективним методом гарантування безпеки харчових продуктів є використання науково-обґрунтованої системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP. Впровадження такої системи передбачається за допомоги оцінки і контролю потенційно небезпечних факторів, які впливають на виготовлення безпечної продукції. Тому в закладах ресторанного господарства відповідно до вимог законодавства України розробляється та впроваджується система HACCP, як система контролю якості та управління безпечністю харчової (ресторанної) продукції.
Keywords: ресторанне господарство; оцінка якості; критичні точки; restaurant industry; critical points; HACCP; quality assessment; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції