Зубков, В. Є.Аннєнкова, Надія Борисівна2015-05-292015-05-292013Зубков, В. Є. Виявлення фальсифікації коньячних напоїв / В. Є. Зубков, Н. Б. Аннєнкова // Товари Львівщини на сучасному ринку: позиціонування, безпечність, мерчендайзинг : матеріали ІІ Науково-практичної конференції, 27 березня 2013. – Львів, 2013. – Ч. 1. – С. 52-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20918Встановлено що показник біологічної активності коньячних напоїв може бути одним із важливих для визначення їх фальсифікації. It was found that the rate of biological activity of brandy can be an important indicator to determine their falsification.uk-UKконьячні напоїфальсифікаціябіологічна активністьcognac drinksfalsificationbiological аctivityкафедра експертизи харчових продуктівВиявлення фальсифікації коньячних напоївThesis