Ліщук, Андрій ОлександровичЧернова, Наталія Миколаївна2022-12-012022-12-012021Ліщук, А. О. Удосконалення технології кондиціювання води для виготовлення безалкогольних напоїв / А. О. Ліщук, Н. М.Чернова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 187https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38728Запропоновано зміни конструкції фільтра іонообмінного очищення води на систему з протитиском UPCORE у відділенні водопідготовки для покращення якості води для виготовлення безалкогольних напоїв. Проведено експериментальні дослідження щодо пом’якшення природної води з бювету при попередньому коригуванні її складу в область жорстких значень з використанням катіонообмінника Dowex HCR-S/S у натрієвій формі.otherкафедра технології цукру і підготовки водибезалкогольні напоїводопідготовказнесолення водизагальна жорсткість водиsoft drinkswater treatmentUPCOREwater desalinationDowex HCR-S/Stotal water hardnessУдосконалення технології кондиціювання води для виготовлення безалкогольних напоївThesis