Бабанова, Олена ІгорівнаБеседа, Сергій ДмитровичБабанов, Ігор Геннадійович2024-05-172024-05-172024Бабанова, О. Удосконалення конструкції циліндричного маслоутворювача / О. Бабанова, С. Беседа, І. Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43163Підприємства молочної промисловості випускають широкий асортимент різних видів вершкового масла – традиційного складу, з комбінованою жировою фазою та низькою жирністю. Технологічне устаткування виробництва вершкового масла повинне забезпечувати отримання масла високої якості незалежно від особливостей технології виробництваThe enterprises of the dairy industry produce a wide range of different types of butter - traditional composition, with a combined fat phase and low fat content. Technological equipment for the production of butter should ensure the production of high-quality butter, regardless of the specifics of the production technologyukмолочна промисловістьтехнологічне обладнанняжирова фазациліндричний маслоутворювачdairy industrytechnological equipmentfatty phasecylindrical oil formerкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення конструкції циліндричного маслоутворювачаThesis0000-0002-7114-236X0000-0001-6906-158X0009-0005-6926-2740