Удосконалення конструкції циліндричного маслоутворювача - Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор Геннадійович (My University, 2024)
Підприємства молочної промисловості випускають широкий асортимент різних видів вершкового масла – традиційного складу, з комбінованою жировою фазою та низькою жирністю. Технологічне устаткування виробництва вершкового масла повинне забезпечувати отримання масла високої якості незалежно від особливостей технології виробництва

The enterprises of the dairy industry produce a wide range of different types of butter - traditional composition, with a combined fat phase and low fat content. Technological equipment for the production of butter should ensure the production of high-quality butter, regardless of the specifics of the production technology
Keywords: молочна промисловість; технологічне обладнання; жирова фаза; циліндричний маслоутворювач; dairy industry; technological equipment; fatty phase; cylindrical oil former; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра готельно-ресторанної справи