Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаПетровський, Ілля Сергійович2020-12-172020-12-172019Нєміріч, О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, І. С. Петровський // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32366otherборошно горіховеnut flourхарчові продукти спеціального призначенняspecial purpose foodsборошно смаковцяdelicacy flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошнаThesis