Винний туризм як інноваційний напрямок туристичного ринку - Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2012)
Одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг є винний туризм - спеціалізований вид туризму, пов'язаний з ознайомленням з історією, технологією та культурою споживання алкогольних напоїв у певному регіоні. One of the promising directions of tourism market is wine tourism - a specialized type of tourism associated with exploring the history, culture, technology and consumption of alcoholic beverages in a particular region.
Keywords: винний туризм; ринок; wine tourism; market; кафедра туристичного та готельного бізнесу