Стан та перспективи розвитку цукрових заводів - Кравченко, Ірина Йосипівна (My University, 2015)
Дієва політика ефективного та динамічного розвитку агропромислового комплексу полягає в необхідності впровадження інвестиційних та інноваційних процесів, їх інтеграції у глобальну ринкову економіку. Effective policy effective and dynamic development of the agro-industrial complex is the need for the implementation of investment and innovation processes and their integration into the global market economy.
Keywords: ринкова економіка; агропромисловий комплекс; цукрова галузь; market economy; agro-industrial complex; sugar industry; кафедра обліку і аудиту