Мельничук, Ольга ВасилівнаКамбулова, Юлія ВікторівнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаОболкіна, Віра ІллівнаОсипенко, Уляна СергіївнаАнтонюк, Марія Миколаївна2013-02-182013-02-182011Патент на корисну модель № 56647 U, МПК А23L 1/0524 A23C 13/00 A23C 23/00. Спосіб виробництва вершкового крему / Мельничук О. В., Камбулова Ю. В., Кропивницька І. О., Оболкіна В. І., Осипенко У. С., Антонюк М. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201007203 ; заявл. 10.06.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6378Спосіб виробництва вершкового крему, що передбачає збивання охолоджених вершків із цукровою пудрою, який відрізняється тим, що на етапі одержання збитої маси із вершків жирністю 30-33 % додають 15-18 % гідролізованого пектинвмісного пюре, увареного до вмісту сухих речовин 40-45 % і охолодженого до температури 2-4 °С. Way of production of the creamy cream, providing beating of the cooled cream with icing sugar which differs that at a stage of obtaining the brought-down weight from cream fat content of 30-33% add 15-18% of the hydrolyzed containing peсtin puree, to the content of solids of 40-45% and cooled up to the temperature of 2-4 °C.uk-UKвершковий кремпектинвмісне пюреcreamy creamcontaining peсtin pureeкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва вершкового крему (Патент на корисну модель № 56647)Other