Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаРомановська, Тетяна Іванівна2018-04-232018-04-232017Бажай-Жежерун, С. А. Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна / С. А. Бажай-Жежерун, Т. І. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня – Київ, 2017 - С. 88-90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27090Експериментально встановлено збільшення вмісту жиру на початковому етапі пророщування зерна. Далі вміст жиру зменшується, що пов'язано з гідролітичним розщепленням. Біологічно активоване зерно, яке є джерелом природних антиоксидантів, зокрема вітаміну Е, доцільно застосовувати при виробництві оздоровчих харчових продуктів.uk-UKзернопророщуванняжирвітаміниоздоровчі продуктипроращиваниевитаминыоздоровительные продуктыgraingerminationfatvitaminshealth productsкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЗміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зернаThesis