Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень - Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2013)
Удосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси. Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausage
Keywords: харчова добавка Вікторія; ковбаса варена; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів