Повх, Тетяна МихайлівнаНаріжна, Поліна ВікторівнаГоробець, Юлія СергіївнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-09-202013-09-202013Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. С. Горобець, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 192-193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9811Удосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси. Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausageotherдобавка «Вікторія»рецептураструктуратехнологіяковбасаaddition of "Victoria"recipessausagestructuretechnologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішеньOther