Адаптивні динамічні системи ідентифікації та керування в умовах невизначеності - Ярова, Тетяна Вікторівна (My University, 2013)
Пропонується технологія проектування адаптивних динамічних систем, що дозволяє синтезувати широкий спектр нових алгоритмів ідентифікації та керування в умовах невизначеності. Розглядається розвиток технології проектування адаптивних інтегрованих систем ідентифікації та управління з використанням методу інтегрованих моделей об'єкта управління і моделей об'єктів аналогів. The technology of designing adaptive dynamic systems which allows to synthesize a wide variety of new algorithms for identifying and management under uncertainty. We consider the development of technology adaptive design of integrated systems of identification and management of using the integrated facility management models and models objects analogues.
Keywords: вихідні дані; оптимізаційні задачі; адаптивні системи; багатокритеріальна задача; ідентифікація; multi-criteria problem; raw data optimization problems; dynamic systems