Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробів - Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна (Шидловська, О. Б. Використання порошку з ягід ожини у технологіях борошняних кондитерських виробів / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, А. М. Противень // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 167-169., 2015)
Розглянуто доцільність використання порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів для підвищення харчової цінності продукції. Сonsidered the feasibility of using powder from berries blackberries in the technologies of confectionery products to improving the nutritional value of products.
Keywords: порошок з ягід ожини; борошняні кондитерські вироби; бісквітний напівфабрикат; berries blackberry powder; сonfectionery products; biscuit semi-product; кафедра готельно-ресторанної справи