Шестірка, Олеся Володимирівна2024-03-052024-03-052023Шестірка, О. В. Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для кексу "Панеттоне" дозою 500 грам : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 186 Видавництво та поліграфія / Шестірка Олеся Володимирівна ; наук. керівник Олена Ігорівна Бабанова. – Київ, 2023. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41996ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПанеттонепакування, упаковкамаркетингові дослідженняекологічністьтехнологія виготовленняергономічні параметриРозробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для кексу "Панеттоне" дозою 500 грамOther