Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна (My University, 2015)
Включення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.
Keywords: раціон харчування; військовослужбовці; молочні консерви; military; canned milk; diet; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра технології молока і молочних продуктів