Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2015-06-262015-06-262015Кочубей-Литвиненко, О. В. Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. В. Рябоконь // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 26–27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21422Включення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.otherраціон харчуваннявійськовослужбовцімолочні консервиmilitarycanned milkdietкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівРоль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовцівOther