Спосіб виробництва цукерок з комбінованими корпусами (Деклараційний патент на винахід № 70706) - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Залевська, Надія Олексіївна; Лебедєва, Лариса Миколаївна (My University, 2004)
Патент на винахід. Спосіб виробництва цукерок з комбiнованими корпусами, що включає приготування цукеркових мас для оболонки та начинки. Patent for invention. Method of manufacturing chocolates Combined corps, which includes cooking candy masses for the shell and filling.
Keywords: гідроколоїд рослинного походження; гідроколоїд тваринного походження; цукерки; hydrocolloid vegetable; hydrocolloid animal; chocolates; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів