Розроблення рекупераційних систем кінетичної енергії в циклічному обладнанні потокових ліній харчових виробництв - Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович (My University, 2015)
Розроблена теорія дозволить здійснити геометричний і кінематичний синтез та розробити пропозиції щодо технічної реалізації систем з рекуперацією кінетичної енергії. The theory will allow geometric and kinematic synthesis and develop proposals for the technical implementation of the recovery of kinetic energy.
Keywords: циклічне обладнання; рекупераційні системи; кінетична енергія; kinetic energy; cyclical equipment; rekuperatsiyni system; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки