Коверсун, Інна Вікторівна2023-04-182023-04-182023Коверсун, І. В. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи НАССР виробництва масла вершкового 82% для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Інна Вікторівна Коверсун ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 147 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40221otherкафедра експертизи харчових продуктівмолочна продукціямасловершкиудосконалення системи управління безпечностісистема HACCPДСТУ ISO 22000:2019технологія виробництваРозроблення рекомендацій щодо удосконалення системи НАССР виробництва масла вершкового 82% для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» за ДСТУ ISO 22000:2019Other