Овчарук, Володимир Олексійович2024-11-052024-11-052024Овчарук, В. О. Застосування сучасних інформаційних технологій у процесах сушіння харчових продуктів / В. О. Овчарук // Штучний інтелект та інформаційні технології (AIIT-2024) : матеріали І-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 3–4 червня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 183–185.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45359Започатковано комплекс досліджень і розробок для створення засобами сучасних інформаційних технологій бази даних та знань продуктів, що підлягають сушінню. База даних та знань вміщує усі відомі фізичні, теплофізичні та інші відомі характеристики, які потрібні для оптимального вибору способу сушіння та необхідного для цього обладнанняA complex of research and development has been launched to create a database and knowledge of products to be dried using modern information technologies. The database and knowledge contains all the known physical, thermophysical and other known characteristics that are required for the optimal selection of the drying method and the necessary equipment for thisukінформаційні технологіїпроцеси сушінняinformation technologiesdrying processesкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиЗастосування сучасних інформаційних технологій у процесах сушіння харчових продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0002-8994-976X