Федулова, Ірина Валентинівна2012-06-182012-06-182011Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Економічний форум. -2011. - №2. – С. 41-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1638В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості і її місце в промисловості України і розкриваються основні проблеми її інноваційного розвитку. Також виявляються задачі, вирішення яких є необхідною передумовою інноваційного розвитку харчової промисловості.In the article the modern consisting and basic tendencies of innovative activity of enterprises of food industry and its place is probed of industry of Ukraine and basic problems open up it innovative development. Tasks a decision of which is necessary pre-condition of innovative development of food industry appear also.otherінноваційна діяльністьinnovative activities, foodхарчова промисловістькафедра економіки праці та менеджментуСтан інноваційної діяльності харчової промисловостіArticle