Дослідження зовнішнього масообміну при періодичному віброекстрагуванні з зернової сировини - Деканський, Вадим Євгенійович; Гринько, А.; Зав'ялов, Володимир Леонідович (My University, 2014)
Розроблення нової твердофазової екстракційної апаратури, зокрема, віброекстракторів, в основу роботи яких покладено застосування низькочастотних механічних коливань, потребує пошуку нових та вдосконалення вже існуючих способів оцінення ефективності спроектованого апарата. Development of a solid phase extraction equipment, including vibroekstraktoriv, the operation entrusted with the application of low-frequency mechanical vibrations requires finding new and improve existing methods of evaluating the effectiveness of the designed machine.
Keywords: віброекстрагування; зернова сировина; масообмін; vibroekstrahuvannya; grain raw; mass transfer; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв