Ласлов, Ніколетта ЙосипівнаМихонік, Лариса Анатоліївна2016-10-132016-10-132016Ласлов, Н. Й. Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна / Й. В. Ласлов, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24425Здоров’я людини залежить від їжі, яку ми споживаємо. З метою створення хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення потрібно збільшити використання нетрадиційної для хлібопечення сировини. Перспективним рецептурним компонентом хлібобулочних виробів є продукти переробки гречки, а саме пластівці та борошно. Human health depends on the food that we consume. In order to create bakery products of therapeutic and prophylactic purpose should be to increase the use of non-traditional raw materials for baking. A promising prescription component bakery products are the processing buckwheat products, namely cereals and flour.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхлібобулочні виробигречані пластівціпшеничне цільнозернове борошноbaked goodsbuckwheat flakeswholegrain wheat flourВивчення можливості використання гречаних пластівців в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошнаOther