Innovative wastewater treatment dairy - Semenova, Olena; Bublienko, Natalia; Smirnova, Elizabeth; Suleyko, Tetiana (My University, 2013)
Охарактеризовані стічні води молокозаводів. Запропоноване їх біологічне очищення у метантенку та доочищення в аеротенку. Така технологія дозволить очистити стічні води і отримати біогаз. Described by dairy effluent. Their proposed biological treatment in digesters and refining in aeration tanks. This technology will purify wastewater and obtain biogas.
Keywords: стічні води; молокозавод; біохімічне очищення; біогаз; waste water; milk; biochemical purification; biogas; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра іноземних мов професійного спрямування; кафедра біотехнології і мікробіології