Оцінка біотехнологічних показників білкового стабілізатора з колагенвмісної сировини - Гащук, Олександра Ізидорівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович (My University, 2011)
Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м’ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їхнього асортименту . Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparers from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; технологія виробництва; білкові препарати; колаген сполучної тканини; tissue production technology; protein preparations; collagen of connective