Гащук, Олександра ІзидорівнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаДонець, Олександр Петрович2018-04-252018-04-252011Кишенько, І. І. Оцінка біотехнологічних показників білкового стабілізатора з колагенвмісної сировини / І. І. Кишенько, О. П. Донець, О. І. Гащук // Наукові праці ОНАХТ. – 2011. - №40, Т. 2. – С. 245-248.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27194Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м’ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їхнього асортименту . Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparers from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтехнологія виробництвабілкові препаратиколаген сполучної тканиниtissue production technologyprotein preparationscollagen of connectiveОцінка біотехнологічних показників білкового стабілізатора з колагенвмісної сировиниArticle