Побрусило, Марина ВолодимирівнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-04-272020-04-272020Побрусило, М. Збагачення плавлених сирів компонентами рослинної сировини / М. Побрусило, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31005Кінцевим результатом є отримання плавлених сирів оздоровчого призначення. The final result is the receipt of processed cheeses for health purposesotherплавлені сирирослинна сировинашрот насіння гарбузапорошок кропивиprocessed cheesevegetable raw materialsswirling of pumpkin seedsnettle powderкафедра технології оздоровчих продуктівЗбагачення плавлених сирів компонентами рослинної сировиниThesis